Video Slots

Houd je van video slots en wil je ter afwisseling van Wild 7 graag ook een ander spel spelen? Wij zetten enkele van de spellen van Amatic voor je op een rij, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je meer variatie in je spel aan kunt brengen. Je zorgt er op die manier niet alleen voor dat je meer ervaring met de video slots op kunt doen, daarnaast kun je de winst van de Wild 7 elders inzetten, of daar met een schone lei beginnen indien het een beetje tegenzit.Flying Dragon

Ten eerste willen we je binnen de video slots van Amatic graag de Flying Dragon aanraden, dat is een gokkast die je eenvoudig onder de knie kunt krijgen. Het gaat om een vuurspuwende draak, waardoor je aan de andere kant wel stevig in je schoenen zal moeten staan. Je speelt het spel op 5 rollen, in combinatie met 9 of 20 winlijnen. Bepaald aan de hand daarvan hoe groot je de kans op winst wilt maken, in verhouding tot de inzet die je per draai doet. Des te meer winlijnen je speelt, des te groter de kans dat je op de Flying Dragon een mooi bedrag kunt verdienen.

Uiteraard heb je op de Flying Dragon gokkast de kans om een mooie bonus in de wacht te slepen, aan de hand van 20 free games die je kunt spelen. De draak kan dan ineens veranderen in alle andere symbolen en zorgt voor een 3x multiplier. Op die manier kan de vuurspuwende draak je net als bij de andere video slots van Amatic ineens een mooie prijs opleveren. Speel bovendien de Tower Bonus, die je kunt gebruiken om de kastelen af te branden en op zoek te gaan naar de cash prijzen die er te verdienen zijn.

Frog Princess

Ten tweede kun je binnen de video slots van Amatic bijvoorbeeld op zoek gaan naar Frog Princess, een gokkast rondom het klassieke verhaal van een prins die de kikker wakker kust en op die manier een prinses laat ontwaken. Je speelt het spel op 5 rollen, maar deze keer kun je 9, 10 of 20 winlijnen selecteren. Maak je de kans op winst zo groot mogelijk, of speel je de gokkast met een beperkte winst van de Wild 7 en wil je de kat dus nog even uit de boom kijken?

Indien je 3 bonus symbolen op de Frog Princess van Amatic weet te draaien kom je in de Frog Bonus terecht. Je speelt een grappig spel, waarin je de keuze hebt uit drie verschillende mogelijkheden. Zorg ervoor dat je de kikker in een mooie prinses kunt laten veranderen, zodat je er op de gokkast met een mooie prijs vandoor kunt gaan. Speel je 3 of meer van de scatter symbolen bij elkaar? Dan win je free games op de gokkast, zodat je de Frog Princess langer kunt spelen en je de mogelijkheid hebt om de prijzen op te stapelen.

Games Bond

Houd je van een spannend spel en ben je bijvoorbeeld gek van de films van James Bond? Dan is het een uitstekend idee om de Games Bond gokkast te spelen, uiteraard een verwijzing naar de films en de boeken. Je kruipt in dit geval zelf in de huid van de hoofdrolspeler, wat betekent dat je te maken krijgt met snelle auto’s, sexy vrouwen, gevaarlijke bad guys en natuurlijk de slimme gadgets van Q. Drink een heerlijke Martini en zorg ervoor dat je het leven van James Bond voor heel even over kunt nemen, op dit video slot van Amatic.

Je hebt op de Games Bond de keuze uit 5, 10 of 20 winlijnen, verdeeld over de 5 rollen waar je mee speelt. Probeer een bonus spel vrij te spelen met behulp van de scatters, aangezien er dan een hoop credits te verdienen zijn op het spel. Met name het Casino Jeton symbool is de moeite waard, aangezien de winsten op de winlijnen dan ineens verdubbeld worden en je de bedragen op kunt laten lopen. Speel Games Bond en zorg er net als op de andere video slots van Amatic voor dat je meer ervaring op kunt doen, om hier het maximale uit te kunnen halen.