Symbolen en Winst

Fruit symbolen met uitbetalingen

Ben je benieuwd naar de symbolen en winst die je kunt verwachten op de Wild 7? Je kunt deze informatie eenvoudig zelf vinden, wij lichten deze graag voor je toe. Klik op de vlak om de taal te wijzigen, zodat je de optie krijgt om de helpfunctie aan te klikken. Hier vind je 3 schermen, waarvan de eerste de paytable is. Daarna kun je de winlijnen oproepen, om uiteindelijk meer informatie in te winnen over de wild en scatter symbolen. Wij kunnen je alvast verklappen dat het de moeite waard is om de 7’s en de sterren op de Wild 7 te verzamelen.Wild en scatter symbolen

Wil je geld verdienen met de verschillende symbolen op de Wild 7 gokkast? Dan is het allereerst interessant om goed te kijken naar de 7’s en de sterren, dit zijn respectievelijk de wild en scatter symbolen. Deze symbolen kunnen je hoge bedragen opleveren, al komen ze natuurlijk relatief weinig voor op de verschillende rollen.

De 7’s zijn wild, wat betekent dat deze zich kunnen transformeren naar ieder ander symbool op de gokkast, behalve de scatters. Draai je op de rollen bijna een winnende combinatie, maar ontbreekt er 1 symbool op de actieve winlijn om je de winst op de Wild 7 gokkast op te kunnen leveren? Indien daar op dat moment een 7 staat zal deze veranderen in het symbool dat je nodig hebt. Dit betekent dat je toch de winst bij kunt schrijven, al is dat niet het enige. Bovendien wordt er een 2x multiplier van kracht, waardoor je op een dubbele winst kunt rekenen. Daarnaast kunnen de 7’s je ook van zichzelf een mooie prijs opleveren, met dit symbool kun je zorgen voor de hoofdprijs op de Wild 7 gokkast.

Het tweede symbool dat de moeite waard is, is de ster in het groen. Dit is het scatter symbool. Dat betekent dat je dit symbool overal op de rollen mag laten verschijnen, het is niet nodig om je te beperken tot alleen de actieve winlijnen op dat moment. Slaag je erin minimaal 3 van de scatters te verzamelen, willekeurig verdeeld over het scherm? Dan kun je rekenen op een mooie winst, waardoor je de Wild 7 gokkast op een lucratieve wijze kunt spelen.

Andere symbolen op de Wild 7

Daarnaast zijn er een aantal andere symbolen beschikbaar op de Wild 7 gokkast, die je ook mooie bedragen op kunnen leveren. Het beste voorbeeld hiervan is de watermeloen, die traditioneel een hoog bedrag oplevert. Je hebt er hier net als bij de citroenen, de sinaasappels, de kersen en bijvoorbeeld de blauwe bessen minimaal 3 voor nodig. Wil je er echt een mooi bedrag mee verdienen op basis van de inzet die je deed? Zorg er dan voor dat je er 5 verzamelt, aangezien dat meer op zal leveren. De kersen leveren je de laagste prijs op, maar deze komen aan de andere kant wel het meest voor op de rollen.

Winlijnen op de gokkast

Je hebt op de Wild 7 gokkast een aantal verschillende manieren tot je beschikking om een winst te maken. Wat dat betreft is het interessant om ook de winlijnen goed te bekijken, zodat je weet waar de winnende symbolen dienen te verschijnen om een mooi bedrag bij te kunnen schrijven. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de 3 horizontale winlijnen, maar daarnaast lopen er een aantal kriskras over de 5 rollen. Je kunt de winlijnen op de Wild 7 bekijken om na te gaan op welke 10 manieren je voor een winnende combinatie kunt zorgen.

Wil je een zo groot mogelijke kans op winst maken op de Wild 7? Dan is het verstandig om alle winlijnen te spelen, aangezien je daarmee 10x kans hebt. Wil je een spel aan de andere kant rustiger beginnen? Kies dan een spel met minder winlijnen, zodat je ene lagere inzet per ronde kunt doen. Het nadeel van een spel zonder het maximale aantal winlijnen is echter dat je het risico loopt een winst mis te lopen, op een van de winlijnen die je niet activeerde. Speel de Wild 7 gokkast net als de andere spellen wat dat betreft bij voorkeur met alle winlijnen, zodat je een goede kans op winst maakt.