Hoe werkt de Wild 7

Wild en scatter symbool

Benieuwd hoe de Wild 7 werkt? Het is een populaire gokkast van Amatic, waarmee je op een aantal verschillende manieren voor een mooie winst kunt zorgen. Wij nemen je in dit artikel mee door het basisspel en de mogelijkheid tot GAMBLE, waarin je de winsten die je maakt kunt verdubbelen. Daarnaast kun je op de Wild 7 mooie bedragen winnen met de scatters, vooral wanneer de 7’s zich transformeren tot een van de symbolen die je nodig hebt voor een winnende combinatie.Startscherm van de Wild 7

Wil je weten hoe de Wild 7 werkt? Dan is het allereerst van belang om het startscherm goed onder de knie te krijgen. Zodra je de gokkast wilt gaan spelen komt er behoorlijk wat informatie op je af, het is verstandig om je te richten op de 5 rollen met 3 rijen en de informatie daar links en rechts van. Op de rollen van de Wild 7 zie je de symbolen staan, waarmee je de winnende combinaties kunt gaan maken. Links en rechts daarvan staan de getallen 1 tot en met 10, dat zijn de winlijnen die je kunt activeren.

Des te meer winlijnen je activeert, des te groter de kans op winst op de Wild 7. Je kunt tot 10x kans maken op winst tijdens een ronde, waardoor het een behoorlijk lucratieve gokkast kan zijn. Bekijk de diverse knoppen waar je gebruik van kunt maken, op GAMBLE gaan we verderop in. BET biedt je de mogelijkheid om de inzet per draai aan te passen, met START zorg je ervoor dat het spel van start kan gaan. AUTOSTART en EXIT heb je nog niet nodig, daarmee speel je automatisch of keer je terug naar het overzicht van gokkasten van Amatic.

10 Winlijnen

Zodra je op START drukt op de Wild 7 gokkast beginnen de 5 rollen te draaien, het teken dat het spel van start is gegaan. De rollen komen ook automatisch stuk voor stuk weer tot stilstand. Vervolgens zal de gokkast zelf analyseren of er sprake is van een winnende combinatie, je hoeft dat zelf niet bij te houden. Is dit het geval? Dan zal de winlijn die daarvoor heeft gezorgd oplichten, zodat je weet waar het gewonnen bedrag op de Wild 7 vandaan komt, een bedrag dat vervolgens automatisch bij je tegoed komt.

GAMBLE op de Wild 7

Wil je de winsten op de Wild 7 zo snel mogelijk op laten lopen? Dan is het verstandig om voordat je op START drukt GAMBLE aan te klikken. Je zal merken dat je deze optie activeert, wat betekent dat je na een winst de kans krijgt om deze direct te verdubbelen. Uiteraard kun je ook wat minder risico nemen tijdens dit spel door gebruik te maken van HALF en kun je COLLECT gebruiken om het verdiende bedrag terug mee te nemen naar het basisspel van de Wild 7 gokkast.

Tijdens de GAMBLE mogelijkheid heb je de kans om een mooie prijs te verdienen, door te voorspellen of er een rode of zwarte speelkaart zal volgen. Slaag je daarin? Dan verdubbel je de winst, waardoor de bedragen op de Wild 7 gokkast gemakkelijk op kunnen lopen.

Scatter symbolen

Het is bovendien de moeite waard om de scatter symbolen op de Wild 7 gokkast in de gaten te houden. Deze symbolen mogen overal op de rollen voorkomen, je bent in dit geval niet gebonden aan de verschillende winlijnen die je hebt geactiveerd. In plaats daarvan kun je proberen minimaal 3 van de scatter symbolen te verzamelen, om een mooi bedrag uit te laten keren. Ook dit gebeurt automatisch, je hoeft op de Wild 7 dus maar weinig zelf bij te houden.

De wild symbolen op de Wild 7 gokkast kunnen zich naar ieder ander symbool transformeren, behalve de scatters. Vindt er een transformatie plaats om je een winnende combinatie op te kunnen leveren op een van de winlijnen? Dan levert dit je bovendien een dubbele prijs op, een 2x multiplier wordt actief. Je kunt op de Wild 7 dus op een aantal verschillende manieren voor een mooie winst zorgen, zodat je hier een mooi bedrag mee verdient.